 |
|
|
|
|
|
|
|
עורכי דין ניידים, מושג שנכנס יותר ויותר לתודעה, בעיקר בארצות הברית, ככל שעורכי הדין משתמשים יותר בכלים ניידים, למשל טלפונים ניידים, מחשבים ניידים, GPS, מחשבי כף יד ושלל הגאדג`טים האלחוטיים שנכנסו לשוק בשנים האחרונות.
אין ספק כי כלים ניידים אלה מספקים ערך רב לעורכי הדין ומגדילים את יעילותו ויכולותיו של עורך הדין. יחד עם זאת, אין ספק כי בעת השימוש בטכנולוגיה שכזו מופיעים סיכוני אבטחת מידע לא מבוטלים כלל וכלל. סיכונים אלה קיממים אצל כל המשתמשים בטכנולוגיות אלה, אך המשמעות של סיכונים אלה על עורכי הדין גדולה פי כמה וכמה.
במאמר זה דן המחבר, מומחה בתחום אבטחת המידע, בחיבור בין עורכי הדין בכלל משרדי עורכי דין בפרט והטכנולוגיה הניידת. המחבר מציין את הסיכונים ומה כדאי לעשות בכדי להימנע מהם.
מחבר המאמר מציג באופן נקודתי מתודולוגיה על קצה המזלג אשר תאפשר לעורכי הדין הניידים לשמור על המידע ועל סודיות לקוחותיהם טוב יותר. |
|
|
|
|
|
|
|
|