|
בנוסף, ד"ר קוזלובסקי מתמחה בניהול פרויקטים המערבים מיומנות משפטית-טכנולוגית. כמו כן, הוא כותב וחוקר בתחום ומרצה בנושאים אלה באוניברסיטות, מכוני מחקר וכנסי תעשייה.
ד"ר קוזלובסקי הוא בעל השכלה אקדמית ענפה בתחומי המשפט והטכנולוגיה מהמוסדות המובילים בעולם ורקע מחקרי עשיר בתחום. הוא בעל תואר דוקטור (במלגות הצטיינות) מבית הספר למשפטים של אוניברסיטת Yale בהתמחות בדיני מחשבים, דיני אינטרנט ואבטחת מידע. הוא שב לאחרונה לארץ לאחר פוסט-דוקטורט במדעי המחשב, בפרויקט PORTIA בבית הספר למדעי המחשב באוניברסיטת Yale עם התמחות במאגרי מידע והגנת הפרטיות ולאחר פעילות כעמית וכמנהל פרויקטים במכון לחקר חברת המידע. נמרוד הוא בוגר (בהצטינות) של בית-הספר למשפטים של אוניברסיטת תל-אביב, בעל תואר מוסמך (בהצטיינות) מאוניברסיטת תל-אביב בתורת השפיטה, ובעל תואר מוסמך נוסף (בפרסי הצטיינות) מאוניברסיטת Yale.
חלק נכבד מזמנו מקצה ד"ר קוזלובסקי לקידום מדיניות ציבורית וחקיקה בתחום דיני המידע והפרטיות במסגרת וועדות ציבוריות וכתיבה בתחום. הוא היה חבר וועדת הסחר האלקטרוני הממשלתית, חבר בצוות לחקיקת חוק חתימה אלקטרונית ולאחרונה מונה לצוות החשיבה המלווה את פעילות ישראל ב WSIS. בעבר הוא שימש גם כיועץ בתחומי טכנולוגיות המידע ודיני מחשבים לאיחוד האירופי ולגופים ציבוריים בארצות-הברית. כיום הוא פועל, בין היתר, כיועץ מנכ"ל משרד המשפטים, לקידום היוזמה להקמת הרשות המשפטית לטכנולוגיות מידע ולהגנת הפרטיות.
טרם נסיעתו לחו"ל שימש נמרוד משך כשלוש שנים כעוזרו המשפטי של המשנה לנשיא בית-המשפט העליון ד"ר מישאל חשין וקודם לכן כמתמחה של המשנה לנשיא בית-המשפט המחוזי ד"ר גבריאל קלינג .
|