איגוד הסרטים של אמריקה, ה-MPAA, הגיש תביעה נגד אתר אינטרנט נוסף בגין הפרת זכויות יוצרים.
לדברי האיגוד, האתר Pullmylink.com מפר
זכויות יוצרים על ידי הפניה וקישור לתכנים פיראטיים. דוברים מטעם האיגוד הוסיפו כי Pullmylinks.com מרוויח מן הפעילות הפיראטית ועל כן יש להוריד את האתר מהרשת.
רווחי האתר נובעים מכך שהאתר מארח פרסומים שונים. לדברי ה-MPAA, באתר מבקרים כ-12,000 גולשים שונים מדי יום, ובסה"כ ישנן כ-39,000 חשיפות לפרסומים מדי יום.
סגן הנשיא של ה-MPAA, ג`ון מלקולם, אמר כי "Pullmylink.com ואתרים כמוהו מהווים one-stop shop עבור הפרת זכויות יוצרים". מלקולם הוסיף כי "הגשנו תביעות דומות בעבר ואנו נמשיך לעשות זאת על מנת שמפעילי האתרים יישאו באחריות בגין הפעילות הלא-חוקית שלהם".
כזכור, ה-MPAA הגיש תביעה דומה נגד האתר TorrentSpy.com, שירות המפתוח של BitTorrent. בחודש יוני בית המשפט הפדראלי הורה ל-TorrentSpy,
להתחיל בתיעוד פרטיהם של הגולשים באתר.
בניסיון להתמודד עם הצו ועם תביעת ה-MPAA,
חסם האתר את שירותיו למשתמשים מרחבי ארה"ב בחודש אוגוסט.
למרות חסימת האתר לגולשים אמריקניים, פנה ה-MPAA אל ביהמ"ש, בטענה כי TorrentSpy
מפרה צו של בית המשפט בסרובה להעביר אל אולפני הסרטים מידע לגבי פרטי גולשים.
בחודש דצמבר,
בית המשפט קיבל את תביעת ה-MPAA, בקובעו כי הסתרת והשמדת ראיות אשר בוצעה על ידי TorrentSpy.com אינה מאפשרת קיומו של משפט הוגן.
בית המשפט קבע כי "התנהגות הנאשמים בשלב ההוכחות במשפט הייתה בלתי ממושמעת. הנאשמים השתתפו בניסיון רחב ושיטתי להשמיד ראיות וכן נתנו עדות שקר, תחת שבועה, בניסיון להסתיר ראיות בדבר השמדה שכזו".
נקבע כי מפעילי האתר שינו או מחקו כותרות של תיקיות, אשר הכילו כותרים המוגנים על ידי זכויות יוצרים, ומחקו או שינו הודעות בפורומים, אשר הסבירו כיצד למצוא יצירות המוגנות על ידי זכויות יוצרים וכיוצ"ב.