חברת Verizon הסכימה לשלם מיליון דולר ללקוחות אשר החברה סיימה את ההתקשרות עימם בגין שימוש-יתר בפס האינטרנט ``הבלתי מוגבל``.
התובע הכללי של מדינת ניו-יורק, אנדרו קואמו, הודיע כי Verizon קיבלה את ההחלטה לאחר תשעה חודשי חקירה של שיטות השיווק של החברה. התובע הכללי האשים את Verizon בכך שהפרסום לפיו רוחב הפס הוא ``בלתי מוגבל``, הוא פרסום מטעה.
במהלך השנה שעברה, לקוחות גילו כי חשבונותיהם נחסמו לאחר שהורידו יותר מדי מידע ברשת האלחוטית של חברת Verizon, אשר טענה כי השירות הוא ``בלתי-מוגבל`` - ורק באותיות של טל ומטר נכתב כי השירות בלתי מוגבל רק לצורכי אי-מייל וגישה לאינטרנט.
חברת Verizon, אשר שיתפה פעולה עם החקירה, הסכימה לפצות את הלקוחות אותם חסמה, בסכום כולל של כמיליון דולר, בתוספת 150,000 דולר אותם תשלם כקנס למדינת ניו-יורק.
בסוף ספטמבר דיווחנו כי חברת Verizon סרבה לבקשתה של קבוצה התומכת בהפלות לאפשר קיומה של תוכנית למשלוח הודעות מטעם הקבוצה.
סכסוך נוסף בו מעורבת החברה הוא הסכסוך המתוקשר בינה לבין חברת Vonage. העדכון האחרון מסכסוך זה הוא מחודש אוגוסט - במהלך החודש דיווחנו כי Vonage הודיעה שהשלימה את העבודה על פתרון טכנולוגי שמטרתו לעקוף את טכנולוגיית הטלפוניה האינטרנטית של Verizon.
ואם בכך לא די לה, חברת Verizon מנהלת סכסוך גם עם עזבונו של זמר הרגאיי המנוח בוב מרלי. מנהל עזבונו של מרלי התנגד לכך שחברת Verizon הפיצה כמה משיריו של הזמר כרינגטונים בלא שקיבלה את האישור של משפחתו.
|