חברת PharMerica, העוסקת באספקת תרופות וציוד רפואי, תבעה את סגן נשיא החברה לשעבר בטענה כי הוא השתמש בכלי למחיקת קבצים והפר את החוקים הפדראליים לגבי פריצה למחשבים.
בתחילת החודש התפטר סגן הנשיא והודיע כי הוא יחל לעבוד בחברת Omnicare כסגן נשיא, המתחרה הגדולה של PharMerica. לפי PharMerica, סגן הנשיא לשעבר מחק יותר מ-475 קבצים ממחשבו, יומיים לפני התפטרותו.
PharMerica תבעה אותו בטענה כי במחיקת הקבצים הוא הפר חוקים שונים והאשימה אותו גם כי לקח מידע חסוי כששמר את המידע על התקן USB ושלח את המידע בדואר אלקטרוני לחשבון האישי שלו ב-AOL.
בית המשפט דן במקרה ב-21 במרץ ונתן צו הרחקה זמני נגד סגן הנשיא לשעבר עד לדיון בבית המשפט בסוף החודש.
בפברואר השנה נודע כי אדם שפוטר על ידי IBM בשל ביקור בחדר צ`ט למבוגרים בעבודה תובע כעת את החברה ודורש 5 מיליוני דולרים בטענה כי הוא מכור לאינטרנט שראוי לטיפול ולהבנה ולא לפיטורין.
לפי מחקר חדש שנעשה על ידי אתר Lawyers.com, למרות המדיניות של המעסיקים, איומים ומעקב, רוב העובדים עדיין עושים שימוש בטכנולוגיות של חברות לשימושם הפרטי.
במחקר נמצא כי למרות שכמעט חצי מהמשיבים (45 אחוזים) דיווחו כי מנהליהם הודיעו להם בצורה מפורשת שהשימוש שלהם בטכנולוגיה בעבודה נמצא תחת מעקב, רוב המשיבים עדיין עושים שימוש בטכנולוגיה לצרכים אישיים. |