אדם מבני ברק המשרת ביחדית 8200 - יחידת המודיעין המובחרת, נעצר בחשד להטרדה מינית לאחר ששלח לצעירה בת 30 ממודיעין סרטו החושף את איבר מינו בשיחת וידאו.
לאחרונה נהג החייל להתקשר לצעירה פעמים רבות ולהטריד אותה, וכשענתה לשיחת הוידאו חשף את איבר מינו ואונן.
החייל נעצר לאחר שהצעירה העדידה כי שמעה קולות של תינוק ברקע השיחות עימו. המשטרה פתחה בחקירה ובדקה את שיחות הטלפון עד שהצליחה עלות על זהותו של החשוד.
בחודש יולי נעצר
קצין בקבע , עתודאי בן 25 מחולון נעצר בחשד לעבירות מין. על פי החשד, הקצין, אייל נחום, פנה במשך כ 5 שנים ללא פחות מ 4000 ילדות ונערות, ופיתה אותן לקיים עימו יחסי מין.
ובמקרה אחר, נערה בת 15, תלמידת בית ספר ברמת גן שהסריטה את עצמה בעירום באמצעות הטלפון הנייד לא שיערה שהמעשה הזה יוביל
לסיוט מתמשך . תלמיד אחר הצליח לשים ידו על הטלפון שלה ולהפיץ את הסרטון האינטימי בין תלמידים רבים בבית הספר בהפסקות.